Výrok: Čomu sa muži smejú, o tom ženy rozmýšľajú. (Regina Barreca)

Analýza mena a priezviska



       Napíšte vaše meno a priezvisko (bez mäkčeňov a dlžňov) do formulára a stlačte tlačítko - Zobraziť výsledok. Jednoduchým numerologickým prepočtom sa ihneď dozviete základnú charakteristiku, ktorú Vám vaše meno a priezvisko dáva. Poteší nás, ak sa s nami podelíte o svoje názory ohľadom zhodnosti výpočtu a reality.

Čítať viac?

       Každé meno má špecifické chvenie. Meno nás ovlyvňuje podvedome podobne ako vyvolané emócie. Podľa toho, aké sú naše vlastné individuálne emócie, reagujeme na slová, mená a ľudí.

       Každé písmeno mena predstavuje určité danosti. Je skratkou a šifrou pre psychologické poznatky. Pokiaľ sa napríklad nejaká samohláska, alebo spoluhláska vyskytuje v mene viac razy, tak sú zvýraznené vlastnosti zašifrované daným písmenom. V každom písmene mena žije určitá energia a súčet mena ju formuje v silu, ktorá utvára jeho životné skúsenosti.

       Poznať skutočné meno osoby znamená poznať jej životnú cestu a duševné vlastnosti. 

    Ak vás výpočet zaujal, radi vám vypracujeme detailnú analýzu Vášho mena priezviska, prostredníctvom objednávky z ponuky služieb "PROFIL MENA A PRIEZVISKA."  Pre súvisiace články na portáli - kliknite SEM.

Zadajte vaše meno a priezvisko (bez diakritiky)




vaše meno:
vaše priezvisko:
 



Som ilúzia alebo inšpirácia...




Copyright © NUMEROLOGIA.SK
Všetky práva vyhradené

Publikované: 22.10. 2008 (388803 čitateľov)

Content ©